Stretch further – vår filosofi

Vi har utmanat det traditionella synsättet på klassiska herrkläder sen dag ett.

Vår mission är och förblir att skapa produkter som hjälper dig att stretch further.

För oss betyder stretch further att kliva ur sin comfort zone och flytta gränserna för vad som anses möjligt.

Det är nämligen här du kan ha roligt, tänjer på reglerna och utmanar status quo. Det är även här du

får sinnesro.

Det gör vi på SHAPING NEW TOMORROW och vi uppmanar dig att göra detsamma.

STRETCH YOUR LIMITS

Vissa människor väljer den enklaste utvägen, medan andra ständigt söker efter utmaningar. Motgångar och svåra situationer får dem bara till att arbeta ännu hårdare.

Oavsett vilka utmaningar du ställs inför strävar vi efter att du alltid känner dig bekväm – även i obekväma situationer, så du enbart behöver koncentrera dig på att stretch further och trotsa oddsen för att lyckas.

STRETCH YOUR STYLE

I en värld där vardagen kräver mer och mer av dig är rörelsefrihet avgörande – både fysisk och mental.

Därför är våra multifunktionella herrkläder designade för att kunna stretch further, så att du alltid är redo för alla tillfällen och utmaningar – varje dag, hela dagen.

ENGINEERED TO STRETCH FURTHER

När du kan röra dig fritt är det lättare att tänka, känna och leva fritt. Och när du ser bra ut, så mår du ofta också bra.

Med egenutvecklade teknologier som FreeFiber™ och TechRec™ har vi skapat avancerade material som gör att vi kan erbjuda oöverträffad komfort och känslan av komplett rörelsefrihet.

Med egenskaper som du vanligtvis upplever i träningskläder och en tidlös design som kännetecknar klassiska herrkläder tillför våra kläder mer bekvämlighet i din vardag. När du väl har provat kläderna kommer du förstå vad vi menar.

STRETCH ABOVE AND BEYOND

Stretch further är en filosofi som genomsyrar de produkter vi designar, hur vi utvecklas som företag och vad vi står för som varumärke. Detta gäller även hållbara produktionsmetoder. Vi strävar ständigt efter att hitta sätt som kan bidra till att optimera världens resurser – till exempel genom att ge nytt liv åt gammal plast.

Shaping new tomorrow

#Stretchfurther