Returer

RETURPOLICY

Vi är stolta över att ge dig kvalitetsprodukter för att hjälpa dig skapa dina alldeles egna Stretch-Further ögonblick. Vi vet också att det inte alltid går som planerat.

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med ditt köp kan du använda vår returetikett som kostar 45 kr. Vi erbjuder en utökad ångerrätt förutsatt att produkten är ny, i originalförpackning och alla fysiska etiketter fortfarande är fästa på varan. Den utökade ångerrätten gäller från dag 15 till 45. Vid den lagstadgade ångerrätten på 14 dagar kommer vi bedöma om produkten har blivit använd i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och eventuell värdeminskning av produkten kan vara aktuell om så är fallet. Vår returfrist gäller 45 dagar från den dag du mottar din vara. Om returfristen har löpt ut kan vi tyvärr inte erbjuda dig en retur eller byte.

Klicka på knappen nedan för att påbörja din retur:

KLICKA FÖR ATT RETURNERA PAKETET

PRODUKTENS SKICK VID RETUR UNDER DEN UTÖKADE ÅNGERRÄTTEN

Inom den utökade ångerrätten från dag 15 till 45 får du naturligtvis lov att prova produkten, men vi tar inte emot returer om den returnerade produkten inte är i nyskick, inte är i originalförpackning, saknar någon av etiketterna, luktar av parfym eller andra starka lukter, har utsatts för rök, har tvättats, har spår av pälsdjur, inte har packats ordentligt för retur, har uppsprättade sömmar eller har sytts om eller modifierats på något sätt.

Av hälso- och hygienskäl kan boxershorts och strumpor endast returneras i originalskick och i oöppnad originalförpackning.

BYTE

Vi erbjuder gratis byten via vår returportal. Direkta byten är byte till en annan produkt av samma typ, pris och passform.

Om du vill byta till en annan produkttyp, ber vi dig att välja att returnera produkten i portalen och välja alternativet "Shoppa runt på vår webbplats för att hitta något du gillar". Allt detta kan göras genom att följa stegen i vår returportal. Det kostar 45 kr. att använda vår returetikett och beloppet dras av från din återbetalning. Om du använder vår returetikett är du fortfarande ansvarig för paketet tills vi mottar det. Det är gratis att byta och returnera i våra svenska butiker.

RETURNERA I BUTIK

Produkter köpta online på shapingnewtomorrow.se kan även returneras gratis i våra svenska butiker.

Produkter köpta i våra fysiska butiker i Sverige kan endast returneras i våra svenska butiker.

RETUR AV DEFEKTA PRODUKTER

I de sällsynta fall du får en defekt produkt ber vi om ursäkt för eventuella besvär som orsakas. Kontakta kundservice så snart du upptäcker problemet, så guidar de dig. Vår kundservice är här för att hjälpa dig genom hela returprocessen.

REKLAMATION

För ärenden relaterade till produktdefekter, besök vänligen vår reklamationsportal för att registrera din reklamation. Klicka här och följ instruktionerna. Vårt team granskar ditt ärende inom 3 arbetsdagar och återkopplar därefter med en lösning.

SÅ RETURNERAR DU

Önskar du att använda vår kostnadsfria returlösning? Klicka på knappen nedan för att komma till vår returportal:

Returportal

Om du har några frågor eller stöter på några problem angående din retur eller byte, vänligen kontakta oss, så hjälper vi dig gärna.