Returer

Returer

Vi erbjuder fria returer. Innan du påbörjar proceduren för att returnera en vara, vänligen läs informationen nedan för att se till att din retur kan behandlas på rätt sätt och så snabbt som möjligt.

Se till att ha ditt ordernummer nära till hands - du hittar det på din orderbekräftelse. Det börjar med 2 bokstäver följt av 5 siffror och kan se ut som detta exempel: SE54321.

Vi hanterar inte direkta byten. Om du exemplevis önskar att byta din vara till en annan storlek, ber vi dig att hantera varan som en retur och returnera den genom vår returportal. Gör sedan en ny beställning med din nya storlek. Vi erbjuder som alltid fri frakt och gratis retur.

KLICKA FÖR ATT RETURNERA PAKETET

Returpolicy - vänligen läs detta innan du returnerar

Vänligen notera att följande villkor gäller för returer:

Om du av någon anledning inte är nöjd med ditt köp, har du 100 dagar på dig att skicka tillbaka oanvända varor för återbetalning. Du kan självklart prova produkterna, men vänligen observera att vi endast kan ta emot returnerade produkter om de överensstämmer med följande:

Produkterna måste returneras oanvända, otvättade och kompletta med alla etiketter och taggar.

Vi kan inte acceptera returer av produkter som:

- Luktar av parfym eller andra starka dofter
- Har blivit utsatta för rök
- Har tvättats eller utsatts för kemikalier
- Inte har förpackats på ett ordentligt sätt
- Har spår av hår från pälsdjur

Vi rekommenderar att du inte provar dina produkter när du bär parfym eller deodorant för att undvika att du lämnar dofter eller märken på produkterna.

Av hälso- och hygienskäl kan vi endast godkänna byte eller retur av boxershorts eller ansiktsmasker om produkterna skickas tillbaka i oöppnad originalförpackning och i oanvänt skick.

Produkter kommer inte tas emot om de returneras i något annat skick.

Läs mer om detta i våra köpvillkor.

Felaktig produkt eller reklamation

Om du har tagit emot en vara med produktionsfel, vänligen skicka e-post till info@shapingnewtomorrow.se med bilder som visar problemet. Du kommer därefter få information om den eventuella fortsatta processen kring ditt ärende.

Läs mer om detta i våra köpvillkor under reklamation.

Returkostnader

Vi erbjuder gratis returer.

Detta gäller endast om du returnerar varor med hjälp av vår ReBOUND-returportal.

Behöver du hjälp?

Om du har några frågor angående returer, vänligen se vårt Hjälpcenter där du hittar svar på de flesta frågor. Om du vill kontakta oss personligen är du givetvis mer än välkommen att göra det.

Kundservice kan kontaktas under våra vanliga öppettider:

Måndag-Fredag: 10:00 - 22:00
Söndag: 10:00 - 16:00

Vår kundtjänst kan kontaktas via följande kanaler:

Telefon: +46 8 446 880 23
Email: info@shapingnewtomorrow.se
Live chat längst ned i hörnet

HUR RETURNERAR JAG EN VARA?

Klicka här för att se vår returguide.

Vi hanterar inte direkta byten. Om du exemplevis önskar att byta din vara till en annan storlek, ber vi dig att hantera varan som en retur och returnera den genom vår returportal. Gör sedan en ny beställning med din nya storlek.