DBU | SNT – En perfekt match


En perfekt match

Kläder är inte bara kläder. De kan ta fram den bästa versionen av dig själv, oavsett om det är i vardagen, på resande fot eller på matchdagen när hela nationen tittar på. Just därför bär det danska landslaget otroligt innovativa plagg – vilket matchar det sättet som de spelar fotboll på. Vår roll är att skapa bästa möjliga förutsättningar för fokus och komfort – tills laget byter om till de röda landslagskläderna och går in på planen.


The Perfect Shirt

Känslan av hemma

Med rätt utrustning kan du fokusera på det som verkligen betyder något. När du inte ens märker att du använder utrustningen är det ännu bättre. Detta gäller även före och efter matchen, vilket gör vår Perfect Shirt till den ultimata basen för en perfekt reseoutfit. Den har alla detaljer som en klassisk skjorta, men tack vare det finstickade materialet med 360° stretch kommer du att känna dig som hemma i den. Precis som i din fotbollströja.

Se alla skjortor

Se vår Perfect Shirt

The Perfect Pants

Överträffar alla gränser

För det danska landslaget har våra byxor en viktig uppgift: att ta truppen till och från matcher, med stil och komfort. Om du brukar använda träningskläder kan eleganta byxor kännas ganska stela. Våra Essential Suit Pants har vår välkända 360° stretch och en rad innovativa egenskaper som aldrig kommer svika dig. Inte under flygresan, presskonferensen eller champagneduschen.

Se alla byxor

Se våra Essential Suit Pants

The Perfect Blazer

En för laget 

Det är något speciellt med en fotbollströja och vad den kan göra för ett lag. Och denna känsla av gemenskap är lika viktig för laget, som komfort är för den individuella spelaren. Vi strävar efter att säkra att denna känsla av samhörighet hålls intakt även utanför planen. Precis som de matchande byxorna ger vår Perfect Blazer dig friheten att prestera ditt allra bästa, när som helst, var som helst. Tänk 360° stretch, andningsförmåga och vattenavvisning.

Se alla kavajer

Se vår Perfect Blazer


Alla stilar

Nästa generation av klassiska herrkläder för en ny era av dansk fotboll

Det danska herrlandslaget har gått in i en ny era, där mänskliga värderingar skapar grunden för toppresultat. Det är en kultur som fokuserar på personen bakom spelaren, en kultur som skapar en sammansvetsad gemenskap – och segrar. Laget lyfter sig som en grupp, men varje enskild spelare får friheten att vara en stjärna i sin roll, oavsett vad den innebär. Det är även detta vi på SHAPING NEW TOMORROW både firar och strävar efter, så vi hoppade av glädje när vi fick möjligheten att klä våra fotbollsherrar för alla deras resor runt om i världen.

Under de kommande två åren kommer inte bara landslaget, utan även hela ledarstaben att resa till och från matcher i det vi kallar The Perfect Suit. Detta understryker det faktum att varje enkel person bidrar till att skapa en riktiga vinnare – från tränaren till sjukgymnasten. De ger vår kostym och dess matchande skjorta det ultimata testet, eftersom dessa plagg är skapade för alla som vill ge sitt bästa och se ut som sitt bästa jag medan de gör det – oavsett ålder, oavsett form.