KOMMER SNART: PERFECT MENSWEAR I GÖTEBORG

15/3/24 – Göteborg, Södra Larmgatan 16

VI SES VÄL PÅ VÅR ÖPPNINGSFEST?

Vi revolutionerar herrgarderoben för en bättre morgondag – utan att kompromissa med varken stil eller komfort. Med innovativa, tekniska funktioner och material tar vi skandinavisk design in i framtiden. Hos oss kommer du inte bara att uppleva nästa generations herrkläder, utan även nästa generations shopping. I Göteborg kan du snart bli en del av revolutionen av herrkläder i samband med öppningen av vår helt nya butik.

Vill du inte missa något? Skriv upp dig här!
> Alla events i samband med öppningen
> Speciella erbjudanden inför öppningen
> Smygtitt in i butiken
> och mycket mer

FÖR MAXIMAL KOMFORT: THE PERFECT PANTS

Från morgon till kväll, från kontorsstolen till spårvagnen: med våra Perfect Pants är du förberedd på allt – samtidigt som du känner dig helt fantastisk. Detta skapas i kombinationen av innovativa, tekniska funktioner, toppmoderna material och maximal rörelsefrihet. Om du är nyfiken på hur bekväma ett par klassiska byxor kan vara och hur framtidens herrkläder kommer att göra din vardag enklare, så har du kommit till rätt plats. Inga fler kompromisser.

Upptäck våra Perfect Pants

SHOPPING PÅ EN HELT NY NIVÅ

Du har aldrig upplevt shopping så här tidigare: fördjupa dig i nästa generations herrkläder – i en butik av nästa generation. Vi vill att du ska känna dig helt avslappnad hos oss. Detta innebär bland annat modern design, gratis varma och kalla drycker och rymliga omklädningsrum med justerbara ljusinställningar – och mycket mer. Men viktigast av allt: din perfekta shoppingupplevelse är alltid vårt fokus – få din helt egna SHAPING NEW TOMORROW-upplevelse i vår Göteborgsbutik snart.


Här hittar du snart vår butik