Varukorg (0)

  +

  Presentkort och rabattkoder anges vid betalning

  • Delsumma 0.00 kr
  • Frakt Gratis

  VI VILL FÖRÄNDRA SYNEN PÅ TRADITIONELLT HERRMODE

  Det har aldrig känts bättre att vara fint klädd

  Historien om SHAPING NEW TOMORROW började i 2015 med tre barndomsvänner som ville förändra sättet vi tänker på traditionella herrkläder. Komfort och klädsamhet var svårt att förena, och det blev grogrunden för uppbyggnaden av ett internationellt klädmärke.

  Vårt koncept är baserat på idén om att vara klädd för allt som dagen kan bjuda på. När vi står inför nya utmaningar eller måste fatta viktiga beslut. När vi måste kliva ut ur vår komfortzon – eller när vi bara ska koppla av hemma i soffan. Du kommer att uppleva en helt ny dimension av komfort i våra kläder. En komfort som gör att du aldrig kommer känna dig begränsad i din vardag.

  Vi har utmanat traditionerna och tänkt över hur klassiska, snygga herrkläder ska kännas och se ut. Det är en ständigt utvecklande process – och du kommer att kunna känna skillnaden så snart du provar våra kläder.

  gå till shop

  The Perfect Pants

  SE HISTORIEN BAKOM DE REVOLUTIONERANDE HERRBYXORNA

  Play video

  Designade i Skandinavien. Producerade i Portugal. Bärs av män över hela världen.

  Vi har ett nära samarbete med flera familjeägda fabriker i Portugal som under flera generationer har samlat erfarenhet av textilier. Deras expertis och noggranna hantering i kombination med våra visioner ger receptet på bekväma och eleganta herrkläder som bärs av män runt om i hela världen.

  Kvalitet till ett pris där alla kan vara med

  Vi har från dag ett varit under ständig utveckling för att perfektionera våra material och vävningar, så att de kan uppfylla förväntningarna om klassiska herrkläder med fullständig och kompromisslös rörelsefrihet. I samarbete med våra producenter i Portugal utvecklar vi själva de unika material som vi använder i våra produkter. Vi har en nära relation till våra portugisiska producenter som inkluderar många besök –  allt för att säkra att vi kan gå i god för allt som kommer från Portugal till Sverige.

  Vår försäljning sker endast via vår egen hemsida och egna butiker för att säkerställa att du får den högsta kvaliteten till ett lägre pris. Vi har inga mellanhänder i värdekedjan eftersom produkten når dig som konsument direkt. Det hänger ihop med vår mission om att när du betalar ett rimligt pris för de varor som vi designar och utvecklar så garanterar vi samtidigt goda villkor i hela vår värdekedja.

  GÅ TILL SHOP

  Ansvarsfulla alternativ till konventionella traditioner

  I en värld som kännetecknas av snabba trender och vårdslös produktion har vi valt att grunda vårt sortiment på tidlösa klassiker och varaktiga modeller i olika färger. Meningen med detta är att du som konsument ska ha möjlighet att använda dina kläder om och om igen – år efter år. Vi anser att det ska vara möjligt att göra mer med mindre.

  Vi har även en hållning till det avtryck som vi gör på textilindustrin och i världen. Som ett mindre företag med stor tillväxt överväger vi ständigt hur vi kan tänka och agera mer ansvarsfullt – väl medvetna om att processerna och förändringarna tar tid att implementera. Vi arbetar med hållbara material som bambu, återvunnen polyester och polyamid och Tencel®. Dessutom är våra byxor OEKO-Tex® certifierade, och vi donerar kläder som vi har i överskott till välgörenhet.

  Vi är stolta över de initiativ som vi redan har genomfört, men vi långt från färdiga. Varje dag tar vi oss ett steg närmre vårt mål.

  LÄS OM VÅRT SOCIALA ANSVAR

  Möt grundarna av SHAPING NEW TOMORROW

  • Christoffer

   Christoffer
  • Kasper

   Kasper
  • Christian

   Christian

  UTFORSKA WEBSHOPPEN

  The Perfect Pants
  Läs mer
  The Perfect Shirt
  Läs mer

  Du måste acceptera våra köpvillkor

  Du har inte accepterat våra villkor. Du måste göra det för att kunna genomföra köpet

  Jag accepterar inte

  Är du på rätt plats?

  Vänligen välj din butik