The Team

Kostymer, löparskor och team spirit: 31 Shapers, 21 km

Kostymer, löparskor och team spirit: 31 Shapers, 21 km

Den 29 september snörade vi våra löparskor och gick ut på Odenses gator. 31 Shapers – ja, ni läste rätt, 31 av oss – ställde upp till HCA Half Marathon. Inte i klassiska träningskläder, utan i vår Essential Suit och våra kostymer för kvinnor. Till och med våra tre grundare hängde på och visade hur enkelt det är att både vara snygg, utmana sig själv och ha kul på samma gång.

Springa ett halvmaraton? Det är en grej. Att göra det i kostym? Den är en helt annan femma!

Vi gjorde det inte för att slå rekord (även om vi måste ge en shout-out till vår vän Martin Egebjerg, som överlägset tog förstaplatsen förra året i samma kostym). Det handlade om att dyka upp som ett team, springa tillsammans i en takt där alla kunde vara med och visa SHAPING NEW TOMORROWs närvaro i Odense. Det var helt magiskt när vi passerade vår lokala butik – här stod våra vänner, familjer och kollegor redo och hejade på oss, precis när vi behövde det.

Det bästa av allt? Det handlade inte om att korsa mållinjen på rekordtid – det handlade om att korsa den tillsammans. Vi skrattade, vi jublade, gav high fives och vi gjorde det hela i kostymer som är designade för att klara vad dagen än överraskar oss med. Och om det råkar vara ett halvmaraton – så är vi redo!

Det handlade inte om att korsa mållinjen på rekordtid – det handlade om att korsa den tillsammans.