Ambassador

Genomför HYROX-tävlingen i kostym: Mimi Kraus tar sig an utmaningen

Genomför HYROX-tävlingen i kostym: Mimi Kraus tar sig an utmaningen

"Såg du det? Den där killen sprang ett maraton i kostym – och till och med med en fantastisk sluttid.” Mimi Kraus berättar om danske Martin Egebjerg Olesen, som vann HCA Marathon i Odense med en imponerande tid på 2 timmar, 27 minuter och 58 sekunder – iklädd vår snygga Essential Suit.

"otroligt slitstark, otroligt flexibel, du kan verkligen göra vad som helst i den" - Mimi Kraus

Kostymen är "otroligt slitstark, otroligt flexibel, du kan verkligen göra vad som helst i den", säger den tyske världsmästaren i handboll Michael "Mimi" Kraus till sin vän Markus Ertelt, skådespelare och fitnessexpert.

Kan man verkligen göra vad som helst i en kostym? Det tar vi reda på i nästa Essential Suit-utmaning! Mimi och Leonhard Holzner från NICE Athletic Club utmanar därför Markus Ertelt och Björn Hahn i HYROX-tävlingen i Berlin.

HYROX är en internationell fitnesstävling för professionella idrottare och fitnessentusiaster, där deltagarna löper 1 kilometer och sedan utför en funktionell övning. Detta repeteras 8 gånger med olika funktionella övningar mellan löppassen.

Byxor, skjortor och kavajer väljs ut och träningen för de två lagen börjar innan de möts igen på den stora dagen. Den 20 april 2024 var det dags. De fyra vännerna ger allt de har på det stora evenemanget i Berlin. Oavsett om det är burpees, rodd eller sandbag lunges, behärskar de varje övning med stil i den andningsbara Essential Suit med 360° stretch – och efter att ha genomfört tävlingen ser de fortfarande lika stiliga ut tack vare det nästintill skrynkelfria materialet.

Med en sluttid på 1 timme, 2 minuter och 57 sekunder vinner Markus och Björn Essential Suit-utmaningen och visar att man faktiskt kan ge järnet utan att kompromissa med stilen.

Se videon med highlights från utmaningen och bli inspirerad till att flytta dina gränser och nå nya höjder.