PRESENTIDÉER TILL HONOM

PRESENTIDÉER TILL HONOM

BRA PRESENTER TILL HONOM

Män och killar kan vara särskilt svåra att köpa presenter till. Det är ett återkommande problem som mammor, pappor, fruar, flickvänner och andra familjemedlemmar över hela världen säkert kan hålla med om. Det finns oftast inte så många bra presentidéer på önskelistan – om det ens finns en önskelista. Och då kan det vara en nästintill omöjlig uppgift att komma på bra presentidéer till den som ska firas eller förtjänar en present. Och det ska ju helst vara en present som han tycker om, som han blir glad för på riktigt och som han inte redan har hunnit köpa själv.

Som tur är toppar de klassiska modekläderna från SHAPING NEW TOMORROW önskelistan hos allt flera herrar, män och killar. Svenska herrar som uppskattar att vara stiligt klädda har nämligen redan upptäckt att våra byxor, skjortor, T-shirts och kavajer lever upp till deras rykte som de perfekta kläderna. Det är just därför vi känner oss så säkra på att våra kläder kommer att glädja personen som får dem i födelsedagspresent, jubileumspresent eller kanske en “bara-för-att present” för att visa uppskattning till en person du tycker om. För vem kan inte ha användning för ett klassiskt tillägg till sin garderob som passar varje tillfälle och som dessutom är extremt bekvämt att ha på sig?

Nedanför kommer vi försöka komma med våra förslag på den perfekta presenten till honom, oavsett om du letar efter en present till mannen, pojkvännen, sonen eller kanske den allra svåraste mannen i ditt liv – din pappa. Lyckligtvis passar våra kläder till alla som älskar att vara välklädda, oavsett ålder eller i vilket sammanhang kläderna ska användas. Och lyckligtvis finns det en hel del att välja mellan i just denna kategori. 

GÅ TILL SHOPPEN

HITTA DEN PERFEKTA PRESENTEN TILL HONOM I VÅR WEBBSHOP  

Om du hamnat här på sidan så är det förmodligen för att du tycker att det är så opersonligt och definitivt tråkigt att välja den enkla lösningen och bara ge bort pengar i present till den som inte vill önskar sig något. Det är sant – då kan han köpa vad han vill. Men å andra sidan är inte mycket som slår den glädjen du får, när du ger bort en personlig present som passar perfekt. Och ett kuvert med pengar slutar dessutom nog allt för ofta med att gå till onödiga saker vardagen istället.

När du väljer att ge kläder som present baseras det förhoppningsvis på en del övervägande av vad som passar till personen som ska få presenten. Kläder ses nämligen som en personlig present om givaren har reflekterat över stil, personlighet och uttryck. Och som tur är passar vår kollektion av klassiska plagg kombinerat med modern komfort till lite av varje. Tack vare den eleganta designen kan våra kläder kombineras med praktisk taget alla stilar.

Perfect Pants

Exempelvis passar våra klassiska byxor, som finns i en mängd olika färger, lika bra med en finstickad tröja som en grafisk T-shirt. Och våra klassiska och enkla herrskjortor passar lika bra med ett par traditionella jeans som ett par sommarshorts. Här har du alltså en uppenbar möjlighet att ge en uppgradering av garderoben i present (som passar till alla). Presenter från SHAPING NEW TOMORROW är plagg som har stil och som inte kommer att ligga helt oanvända längst bak i garderoben eftersom det är för stelt att ha på sig – varken när det handlar om utseende eller komfort.

GÅ TILL SHOPPEN

Här är våra tips på den perfekta presenten för herrar.

DEN UPPENBARA PRESENTEN TILL MANNEN/POJKVÄNNEN: THE PERFECT PANTS

Vårt förslag på presenter till mannen som har allt (förutom en detaljerad lista med massor av önskemål) är ett par av våra SNT Classic Pants. Ja, vi vet; att kalla våra byxor för “The Perfect Pants” är stora ord att använda. Men lyckligtvis får vi hjälp till att backa upp våra ord. Alla våra kunder som har provat våra perfekta byxor håller nämligen med oss om att de lever upp till både sitt namn och sitt goda rykte.

Perfect Pants farger

Byxorna är tillräckligt bekväma för att användas som vardagskläder och samtidigt tillräckligt fina för en fest. En mångsidig present till mannen som kan användas (och med hög sannolikhet kommer att användas) när som helst och var som helst. Och om han redan har några av våra perfekta byxor, föreslår vi att han väljer ett par i en annan färg så att han har möjlighet att variera sin dagliga outfit lite mer utan att kompromissa med varken stil eller komfort.

GÅ TILL SHOPPEN

EN PERSONLIG STUDENTPRESENT TILL HONOM: DEN ELEGANTA SKJORTAN

Att bli student är en av de stora milstolparna i en mans liv. Det är en tid när han lägger sin ungdomstid på gymnasiet bakom sig och tar ett jättekliv ut i vuxenlivet. Oavsett om den nykläckta studenten identifierar sig som en sportig kille, en globetrotter eller en akademiker som är redo att plugga vidare, så tror vi att det är lämpligt att ge en användbar present som utstrålar elegans och bildning. Våra klassiska skjortor är ett bra exempel på en stilsäker look på en sommar fylld med studentfester och därefter vidare ut i vuxenlivet. Våra skjortor är baserade på exakt samma principer som våra perfekta byxor. Det betyder att de är minst lika bekväma att ha på sig. De följer kroppens rörelser och har en klassisk, stilren look som gör att du vill ha dem på dig varje dag.

Perfect Shirt

När du köper en present till honom på shapingnewtomorrow.se är det möjligt att byta presenten till något annat helt gratis. Om din present behöver bytas kan du eller personen som mottog presenten enkelt använda vår online returportal där det är möjligt att byta eller returnera varor. Vi erbjuder alltid 100 dagars öppet köp på presenter som inte har använts.

GÅ TILL SHOPPEN

PRESENTKORT: LÄGG VALET AV DEN PERFEKTA PRESENTEN I HANS HÄNDER

Om du är osäker på vilken av våra skjortor, byxor, T-shirts, shorts, kostymer, rockar eller tröjor som är den bästa presenten för honom, kan du naturligtvis också köpa ett presentkort. På så vis ger du fortfarande en bra stil i present, samtidigt som du ger honom möjligheten att själv välja från vårt stora urval på vår webbshop. Oavsett vem han är, så är vårt urval av klassiska herrkläder så pass brett i form av varianter, storlekar och färger, att han utan tvekan kommer att hitta något som han gillar – det är ju trots allt från dig till honom.

presentkort

Det kan vara ganska svårt att komma på bra presentidéer och önskningar för män. Och det kan vara ännu svårare när du ska hitta en present till den som inte önskar sig något. Valet är ditt – men vi är här för att göra valet lite enklare om du behöver hjälp. Så vi hoppas att du tar en titt på vår webbshop och att du blir inspirerad av våra herrkläder. Och du, tveka inte med att kontakta oss om du är osäker på vilken present som är perfekt till honom.

GÅ TILL SHOPPEN