Guide

VÅRA 10 BÄSTA PRESENTFÖRSLAG TILL MANNEN SOM HAR ALLT

Vi känner nog alla till hur svårt det kan vara att hitta den perfekta presenten till mannen – eller männen – i våra liv. 

Framförallt för att han oftast inte själv vet vad han önskar sig eller skriver en önskelista. Är du på jakt efter presenten till mannen som har allt och inte önskar sig något – men ändå förtjänar att få något helt speciellt? Vi är redo att hjälpa dig; här är våra 11 bästa förslag på presenter som vi tror att din man, pojkvän, vän, pappa eller bror kommer att bli glad för.

1. CLASSIC PANTS

Är han lite för bekväm i sina mjukisbyxor? Då är våra Classic Pants ett perfekt val. De är nämligen lika bekväma – men ser mycket bättre ut. De är utvecklade av det patenterade FreeFibreTM materialet som gör dessa chinos extremt stretchiga och mjuka. Han kommer antagligen aldrig vilja att ta av dem igen – men det behöver han faktiskt inte. Våra Classic Pants ger honom maximal rörelsefrihet utan att mista formen, vilket gör dem till det självklara valet för både vardag och jobbsammanhang.

2. CLASSIC SHIRT

Vi vet väl alla hur snyggt det kan vara med en klassisk skjorta på en man. Behöver din övertygas? Så har du hittat rätt. När vi kallar vår Classic Shirt för The Perfect Shirt så var det ingen överdrivelse: Det fina materialet gjort av kvalitetsbomull tar komfort till en helt ny nívå. Skjortan följer varje rörelse, så att han kan komma igenom de hektiska dagarna med stil. Han kommer tycka att det känns som att han har på sig sin favorittröja – men att han fortfarande ser ordentligt klädd ut, till och med på jobbet.

3. ESSENTIAL PANTS

Våra Essential Pants är svaret på varje “vad ska jag nu ha på mig”-fråga och är därmed den perfekta presenten. Byxorna är utvecklade med vår TechRec™-teknologi som säkrar 360° stretch och en rad andra praktiska egenskaper; byxorna är skrynkelfria, andningsbara och vattenavvisande. De är dessutom delvist framställda av återvunna material, och så har de en enkel, stilren design som gör att de passar till flera olika typer av aktiviteter och tillfällen. Är du osäker på vilken storleken han behöver? Ingen fara – vår Fit Finder hjälper dig.

4. SUPIMA T-SHIRT

Vi har aldrig hört om någon som inte älskar vår Supima T-shirt. Och eftersom vi vet hur svårt det är att hitta den perfekta T-shirten tycker vi om att ge den som present. Den högkvalitativa Supima-bomullen har extra långa fibrer och är därför extra mjuk och smidig. Även om T-shirten används och tvättas ofta (och det kommer den!), så säkrar premium materialet att den inte tappar formen.

5. THE PERFECT SUIT 2.0

Om du är på jakt efter en exklusiv present, så är våra kostymer ett bra ställe att börja leta. Vi är nämligen rätt säkra på att den nya Perfect Suit 2.0, som är gjord av vårt innovativa Essential material kommer göra succé hos mannen som mottar presenten. Kostymen är otroligt rörlig och behaglig tack vare dens 360° stretch. Och eftersom den även är vattenresistent, andningsbar och till och med hållbar, så har den gjort sig mer än välförtjänt av titeln The Perfect Suit. Chansen är rätt stor att han kommer att vilja ha på sig sin kostym varje dag framöver – inte bara i arbetssammanhang eller vid festliga tillfällen. Han är garanterad perfekt passform eftersom du kan välja storlekarna för byxor och kavaj separat. Är du osäker på storleken? Låt vår Fit Finder hjälpa dig att hitta rätt.

6. PERFECT SHORTS

Är mannen i ditt liv redan förtjust i våra Classic Pants eller Essential Pants? Då har vi ett klockrent presenttips till dig – nämligen våra Classic Shorts eller Essential Shorts. De har samma goda egenskaper som långbyxorna har, dvs: de är extremt sköna att ha på och har en rad praktiska features tack vare våra patenterade FreeFiber™- och TechRec™-teknologier. Våra innovativa material ger honom därmed ett par stilrena shorts med med en komfort som han kommer att ha glädje av hela sommaren – oavsett vad som står på programmet. Sommarfest, stranden, en promenad genom stan, you name it – de passar till allt.

7. ESSENTIAL OVERSHIRT

Overshirten har invaderat mäns garderober världen över – vilket inte är så konstigt eftersom hybriden mellan en skjorta och en jacka har blivit ett oumbärligt plagg för inomhusbruk, utomhusbruk och.. Ja men allt! Vår overshirt är gjord av vårt innovativa Essential-material som inte bara är hållbart, utan även extremt stretchigt, andningsbart och vattenavvisande. Och med sina rena skandinaviska designlinjer passar den till vilken outfit som helst.

8. ATIVO BOXER SHORTS

Våra Ativo Boxershorts är en smart och praktisk present - det underskattas ofta hur viktigt det är att ha rätt underkläder för ultimat komfort hela dagen. I våra Ativo Boxers använder vi ett innovativt material som är mjukt, andningsbart och lättviktigt. De syns därför inte genom kläderna och känns samtidigt otroligt behagliga att ha på. Och förresten: vi har designat benen lite längre än normalt så de inte glider upp under dagens gång när du är aktiv och på språng.

9. HOODIE

Tillåt oss presentera hans nya favorit-hoodie.Den är gjord av otroligt mjukt material i hållbart odlad ekologisk bomull, så att han kan känna sig bekväm med gott samvete. Den rymliga huvan med mjukt foder inbjuder honom att slappna av och skyddar honom även mot väder och vind när han är på språng. Vårt log-tryck (tryckt i fyra lager, så att det inte slits ut i tvätten) ger en cool touch till detta avslappnade basplagg.

10. KLASSISK SORT BÆLTE

Hjälp honom med att fullända sin outfit genom att ge honom ett klassiskt, fint bälte av hög kvalitet. Vårt svarta bälte är tillverkat av smidigt, mjukt läder – ett naturmaterial bara blir vackrare och vackrare med åren. Välj mellan ett guldfärgat och ett silverfärgat spänne eller läder i flera andra klassiska färger, så att bältet kan passar till flera olika outfits. Gör honom extra glad med en ny favorit accessoar som kommer att följa honom länge.

PRESENTEN SOM ALLTID FUNKAR: ETT DIGITALT PRESENTKORT

Kan du fortfarande inte bestämma dig? Vårt digitala presentkort är alltid en bra idé. Du bestämmer summan och så kan mottagaren själv beställa sina personliga favoriter. Och det allra bästa: du mottar presentkortet i din inkorg direkt efter beställning.