Skandinavisk design

Tidlösa plagg med ett modernt uttryck.

Next-level comfort

Innovativ teknik och material som skapar rörelsefrihet.

Producerat i Europa

Europeiska producenter som säkerställer kvalitetsplagg.

HITTA DINA PERFECT PANTS


Med Mimi Kraus på HYROX

The Perfect Suit


Ready to wear – everywhere
HERRKLÄDER SOM ÖVERTRÄFFAR DIN VILDASTE FANTASI

Föreställ dig de perfekta herrkläderna som inte bara överträffar dina förväntningar på design men även dina förväntningar på komfort. Med kläder från SHAPING NEW TOMORROW behöver du inte längre fantisera om detta. Vi har gjort drömmen till verklighet. Vi tillverkar kläder som är annorlunda från allt du någonsin har provat förr. Det är kanske stora ord, men vi står fast vid dem.

Vi är ganska säkra på att vi tillverkar kläder som överträffar dina vildaste förväntningar. Hos SHAPING NEW TOMORROW önskar vi att förändra uppfattningen av traditionellt herrmode. Under lång tid upplevde vi nämligen att fina herrkläder hade en tendens att vara stela och obekväma att bära – och vi kunde inte förstå varför det skulle vara så.

Att vara uppklädd men samtidigt känna sig bekväm har alltid varit viktigt för oss  –  och antagligen för dig med. Vårt mål är att skapa herrkläder som inte äventyrar varken design eller komfort. När du provar våra kläder för första gången kommer du att upptäcka att vi har lyckats med detta.

Vi tillverkar kläder för män som inte vill kompromissa

Hos SHAPING NEW TOMORROW följer vi inte de senaste modetrenderna. Vi fokuserar på det som vi vet fungerar; klassisk design, utomordentlig komfort och extraordinär kvalitet. När du köper våra herrkläder på nätet kan du se fram emot att få de essentiella plagg som varje man borde ha i sin garderob.

Alla våra plagg är eleganta och stilrena, vilket gör dem användbara idag och flera år framöver. Vi har designat klassiker som lägger en solid grund i din garderob. Du hittar skjortor, shorts och T-shirts i vårt sortiment.

Utöver detta hittar du naturligtvis även våra Perfect Pants som har gjort vårt namn i modeindustrin. Namnet på vår byxkollektion säger en hel del om vårt varumärke. Vi skulle aldrig nöja oss med “bra”. Våra herrkläder ska vara perfekta. Och det menar vi att de är. En enastående komfort kombinerat med hög kvalitet och genomtänkt design är en säker vinnare. Våra herrkläder är för dig som inte kompromissar.